Menu Sluiten

Industriele Identificatie

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over industriele identificatie kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Industriele Identificatie

Transport | Elektro Componenten | Industrie | Electriciteit | Elektrische Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele identificatie

automateit gcv zoeken primair menu naar de inhoud springen track trace maatwerk consultancy microsoft certificatie referenties over contact zoeken naar categorie archief projecten projecten simkaart vrije wegs satelliet tracking prototype september administrator geef een reactie voor een klant hebben we een prototype van een arduinogebaseerde wegs satelliet tracking device gebouwd. Deze device moest overal ter wereld terug te vinden zijn dus kon er niet worden gewerkt met het gsmnetwerk. Daarom is voor deze opstelling gekozen voor eeniridium sbdtransceiver die gebruik maakt vanhet iridium netwerkbestaande uit satellieten industriele identificatie informatie aanvragen De modem wordt aangestuurd met eenarduino nano. Het prototype moest op heel korte tijd functioneel zijn en dat is de reden waarom we voor de arduino gekozen hebben. Ook wat grootte betreft waren er specifieke eisen gesteld aan het prototype. Daarom dat we een arduino shield gecombineerd hebben met een arduino nano. De nano en de zelf ontworpen pcb met nog wat extra i o componenten zorgden ervoor .

to use this website you have to enable javascript and cookies in your browser. Turck.com tel. mailmultiprox.be download het logo menu home industrien en oplossingen industrien en oplossingen automobiel automobiel niveaumeting in dompelcoatinginstallatie niveauregeling in centraal smeersysteem kwaliteitsborging op de lijmrobot inclinosensor versnelt platformuitlijning motorsturing met conditiebewaking ip hybride module verwerkt veiligheidssignalen gedecentraliseerde bewaking van koelstations met rfid robotlascellen in een netwerk met ethernet bewaking van het koelcircuit op lasklemmen stromingsbewaking in trommelwassers press shop plaatdiktemeting conditiebewaking van motoren cloudgebaseerde niveaubewaking press shop werktuigidentificatie body shop detectie van lasmoeren paint shop identificatie van skids final assembly robotmontage justinsequence bumper identificatie powertrain contactloze controle body detectie in de autoproductie oppervlaktebewaking voor robotcellen detectie.

Het laatste nieuws over Industriele identificatie

contactnl contact opnemen home diensten expertise herstelling betrouwbaar maken overige diensten prestaties werkplaats over ons gdpr expertise home diensten expertise expertise uw industrile pompen worden vaak zwaar op de proef gesteld gedurende lange intense periodes De vergoeding voor industriele identificatie alvorens er zich een defect voordoet om immobilisatietijd en latere dure en kostelijke herstellingen te vermijden stelt mmco u voor om een gedetailleerde expertise uit te voeren van uw pompen om te valideren of het nodig is om ze te herstellen ze betrouwbaar te maken en of het eerder verkieslijk is om ze te vervangen. Deze expertise is ook zeer nuttig als er zich een complex defect voordoet. Deze expertise kan de volgende fasen omvatten evaluatie van de geschiktheid van de pomp voor de functie ervan in het industrile proces oppervlakkige visuele inspectie van de behuizing van de pomp demontage van de pompen en diepgaande visuele i.