Menu Sluiten

Kettingwielen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over kettingwielen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Kettingwielen

Elektrische Auto | Industrie | Electriciteit | Transport | Elektro Componenten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kettingwielen

home bewerkingen vertandingen draaien frezen slijpen nabewerkingen dprinting scanning productie van flenzen opspuiten oplassen productieassen realisaties contact offerte home bewerkingen vertandingen draaien frezen slijpen nabewerkingen dprinting scanning productie van flenzen opspuiten oplassen productieassen realisaties contact offerte home bewerkingen vertandingen vertandingen ons uitgebreid machinepark in combinatie met een brede waaier van modulefrezen maakt dat wij een groot gamma van tandwielen volgens plan of model kunnen aanbieden. Onze sterktes liggen in unieke stukken en het kleinere seriewerk. Tandwielen kettingwielen rechte en schuine tand en wormwielen gaande van module . Tot . Ons machinepark is uitgerust voor het vertanden vertrekkende van diameter tot mm kettingwielen zijn zeer populair Daarnaast kan u bij ons terecht voor al uw kettingwielen. Heeft u een vraag tandlatten tandlatten gaande van module tot module . Sinds het in gebruik nemen van onze nieuwe cncfreesbank met.

iframe navigator onze kwaliteit is uw voordeel welkom op de website van kaesemans pierrot bvba. Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in toelevering op maat van de klant. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij precisiewerk van topkwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in cnc draai en freeswerk uit alle soorten materiaal. Het vervaardigen van alle soorten tandwielen kettingwielen en transportkettingwielen. Door jarenlange ervaring staan wij sterk in het vervaardigen van allerhande mechanische kunststofonderdelen Informeer je over kettingwielen We beschikken over een modern machinepark. Scherpe prijzen voor kleine en grotere series. Overtuig uzelf en bekijk alvast enkel realisaties en ons machinepark. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Pierrot kaesemans zaakvoerder copy pierot kaesemans alle rechten voorbehouden .

Toelichting over Kettingwielen

ga naar inhoud zoeken naar home voorstelling gearcraft geschiedenis onze troeven duurzaam ondernemen activiteiten vertanden draaien frezen kotteren lasercladden vonken slijpen meten laser tracking reverse engineering projecten jobs cnc draaier cnc frezer bachelor metaalbewerkingsmachines contact en fr zoeken naar vertandenrubent vertanden gearcraft is gespecialiseerd in het vervaardigen van allerhande tandwielen cilindrisch buiten en binnenvertanden recht en spiraal kegelvertanden worm en wormwiel kettingwielen tandriemschijven tandlatten etc afwijkende profielen zijn op aanvraag te verkrijgen. Deze afwijkende profielen zijn zowel niet gehard gehard geslepen en in tal van verschillende materialen te verkrijgen. Op aanvraag kunnen we een volledige reductiekast demonteren herstellen en monteren. Wij zijn sterk in zowel eenvoudig als c.