Menu Sluiten

Leveranciers Tandwielen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over leveranciers tandwielen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Leveranciers Tandwielen

Elektro Componenten | Transport | Elektrische Auto | Industrie | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers tandwielen

search en nl fr de cn facebook twitter youtube linkedin over punch geschiedenis rd after sales services purchasing vendor performance report onze klanten producten transmissies hybride systemen ev oplossingen innovaties nieuws events vacatures contact route home over punch geschiedenis rd after sales services purchasing vendor performance report onze klanten producten transmissies hybride systemen ev oplossingen innovaties nieuws events vacatures contact route purchasing punch powertrain ontwikkelt produceert en commercialiseert innovatieve en kwaliteitsvolle aandrijfsystemen en transmissies om voertuigen op een economische manier zuiniger en efficieumlnter te laten rijden. Om deze wereldwijde missie te ondersteunen verwachten we van onze leveranciers dezelfde gepassioneerde inzet. De strategie van ons purchasingdepartement is erop gericht om een vertrouwensband en een lange termijnrelatie met leveranciers uit te bouwen om zo gezamenlijk succes te boeken leveranciers tandwielen zorgt voor een snelle ROI Punch powertrain is steeds .

doorgaan naar hoofdinhoud home wat wij aanbieden realisaties contact grillet and partners. Uw partner in draai en freeswerken contacteer ons historie grillet and partners kent een grote geschiedenis inzake draai en freeswerken. Hierdoor kunnen we een grote mate van expertise aan de dag leggen in onze projecten. In begon leon grillet met een kleine werkplaats op de f. Rooseveltlaan te vilvoorde. Vilvoorde kende in die tijd een grote toename van industrialisering en al vlug had leon veel werk. Na de oorlog werden dan ook de eerste arbeiders in dienst genomen. Leonrsquos harde maar vooral kwalitatieve werk ging niet onopgemerkt voorbij in ontving hij een gouden medaille voor lsquoverdienste van de arbeidrsquo Wat beogen we met leveranciers tandwielen Ondertussen was zoon raymond ook in de zaak gestapt. In was de tijd voor uitbreiding gekomen. Raymond verhuisde naar de mechelsesteenweg waar een werkplaats van msup huisvesting moest bieden voor het succesvolle bedrijf. Op dit moment zijn .

Kennisgeving over Leveranciers tandwielen

twitter pinterest facebook instagram inforemotive.be home activiteiten pompen tandwielkasten blowers ventilatoren balanceren werkzaamheden on site mechanische afdichtingen seals elektromotoren drone inspecties nieuws overons jobs vca contact blog home blog dec beloftevolle kmo van het jaar algemeen admin comment met de nodige trots en fierheid kunnen we melden dat we de beloftevolle kmo van het jaaraward van unizo in ontvangst hebben mogen nemen. Voor ons een bevestiging van het goede werk dat we de voorbije jaren hebben geleverd en een extra duw in de rug om het de komende jaren onverminderd beter te doen. Hellip read more mrt de voordelen van een digitale rapportage algemeen admin comment de evolutie in industrile toepassingen gaat razendsnel. Als jong innovatief bedrijf hebben we al van bij de start besloten om te zorgen dat we de n.