Menu Sluiten

Wervelstroommeting Warmtewisselaar

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over wervelstroommeting warmtewisselaar kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Wervelstroommeting Warmtewisselaar

Industrie | Haven | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wervelstroommeting warmtewisselaar

nlen nlen home onze diensten verhuur elektrische kranen jobs sheq downloads contacteer ons bundle pulling at samoco zwijndrecht.jpg. mechanical works on heat exchangers incl wervelstroommeting warmtewisselaar voor meer omzet Extraction for thermoclean at workshop samoco zwijndrecht pulling bundles at prayon puurs pulling bundles during the shutdown of the steamcracker at basf antwerp opening and pulling bundles from shell rotterdam in the samoco workshop pulling bundles on the turnaroud at air liquide antwerp industrile montageindustrile verhuishavenkraandienstenbundeltrekken bundeltrekken dankzij het ruime assortiment bundeltrekkers en hijsapparatuur in onze vloot kunnen we bundels met een diameter tot mm en een gewicht tot ton verplaatsen. Naast het trekken van de bundels openen en sluiten we ook de warmtewisselaars tillen we de bundels op en transporteren we ze van en naar de reinigingsruimte en voeren we de druktests uit het nut van wervelstroommeting warmtewisselaar Naast het traditionele bundeltrekken op locatie bieden we een totaaloplossing voor het reinigen van warmtewisselaars in combinatie met onze partner th.

.

Inlichtingen over Wervelstroommeting warmtewisselaar

.